Svinčnik Univerzum

Svinčnik Univerzum

Svinčnik Univerzum, ki ga boste prejeli kot moje darilo predstavlja zaradi številk v zlati barvi življenjskih poti energijo uspeha karkoli boste z njim pisali ali podpisovali. In mi bomo z njim že tik ob koncu leta 2016 naredili tudi prvi ritual. Pomembno je, da svinčnik uporabljate samo vi in ga nikoli nikomur ne posodite. Gre za vašo energijo rojstnega datuma, ki se bo povezala, ko boste prvič zapisali novo numerološko kodo.

Cena: 25,00 €

 
Škatlica v kateri bo svinčnik Univerzum je različnih barvnih krogov življenja in na podlagi vašega rojstnega dneva se bom sama odločila katero barvo boste prejeli. Točno takšen barvni list papirja, kjer boste kodo zapisali boste morali tudi uporabiti.

Ko svinčnik Univerzum ne boste uporabljali naj bo pospravljen v tej škatlici. 
Barvni krogi in njihov pomen kar pomeni kje se vam bo najprej odprla pot, ker vam je tako usoda namenila kot prvo postajo sreče:
  • VIJOLIČNA: Čudež, prekinitev prekletstva 
  • MARELIČNA: Odnosi z drugimi, potovanja, prijateljstva, uspeh na uradnih ustanovah
  • MODRA: Zdravje, komunikacija, razgovori
  • RDEČA: Ljubezen, sreča, vrnitev, srečanje, poroka, zaroka, skupna selitev, zanositev
  • ORANŽNA: Poslovni uspeh, uspeh v podpisu uradnih listin, napredovanje, delo
  • PINKI: Nova srečanja, priložnosti, odpiranje vrat točno tam ko bo to vaša duša potrebovala
 
 
 

Prijava na e-novice

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obveščali vas bomo o posebnih dogodkih, novih izdelkih in posebnih akcijah za naše člane.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.