O Karin

O Karin

Že kombinacija številk njenega rojstnega datuma daje slutiti, da je Karin posebna oseba, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Njena sposobnost, torej v kombinaciji tisočerih številk najti pravi odgovor in s tem napoved, bi lahko rekli, da je matematik, ki je svojo profesionalnost usmerila na področje numerologije. Številke ljubijo njo in ona ljubi njih.

V Sloveniji velja za najlepšo in najboljšo v svoji stroki, vedno z jasnimi odgovori, nikoli z nepotrebnimi pridevniki, ravno nasprotno, vedno hitra, drzna in jasna.

Leta 2009 so jo gledalci nominirali za popularno televizijsko osebo in od takrat naprej je njena poslovna pot v vzponu.

Od vseh poti njenega izobraževanja na področju numerologije, jo je definitivno navdihnilo zadnjih 5 let, kjer je z obiski na otoku Bali povezala svoje znanje z znanjem domačih balijskih zdravilcev in osebami, ki magijo združujejo z numerologijo in so jo nesebično sprejeli v svoj svet znanja in modrosti. Ne samo zadnja največja iniciacija s katero je kot prva ženska pridobila zaupanje in spoštovanje na najbolj pomembnih verskih dogodkih na otoku, temveč tudi vsa sveta mesta, ki so jo definirala v posebni kombinaciji številk in balijskih magičnih energij so njeno znanje dvignile na poseben nivo, ki je dostopen samo redkim izbrancem. Eden njenih učiteljev, ki ga z veliko ljubezni imenuje s svojim prijateljem je Ketut Liyar, katero življenjsko zgodbo ste lahko spoznali v filmu : Jej, moli, ljubi.

Uspela je povezati vzhod in zahod v najboljšem kar obe strani ponujata. Še vedno ji je vračanje na Bali in delo z največjimi učitelji na otoku življenjski uspeh, ker izobraževanja razume kot pomembno konstanto v svojem življenju. Tam je svet drugačen in verovanje, da se lahko zares uresničijo vse želje, ki si jih želimo je Karin prinesla v Slovenijo.

 
 
 

Prijava na e-novice

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obveščali vas bomo o posebnih dogodkih, novih izdelkih in posebnih akcijah za naše člane.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.