Košarica

 

0

 
 
 
 
 

Splošni pogoji in navodila za uporabnike storitev KARIN

Splošni pogoji in navodila za uporabnike storitev KARIN

Kako začnem pogovor s Karin?

  • Pošlje ključno besedo KARIN in vprašanje (med ključno besedo in vprašanjem naj bo presledek) na številko 3040.
  • V nadaljevanju lahko sporočila na 3040 pošilja brez ključne besede, dokler dialoga ne prekine s KARIN STOP ali če je 15 minut neaktiven (ne pošlje nobenega sporočila).

Pogoji uporabe

Storitev KARIN je na voljo na številki 3040 s ključno besedo KARIN. Storitev KARIN lahko uporabljajo naročniki GSM/UMTS Telekoma Slovenije, Si.mobila in Tušmobila ter uporabniki predplačniških paketov omenjenih operaterjev. Storitev imajo možnost uporabljati tudi uporabniki drugih operaterjev, ki uporabljajo mobilna omrežja Telekoma Slovenije, Si.mobila ali Tušmobila, če so jim storitve omogočene v skladu s ponudbo njihovega operaterja. Uporabnik mora, pred prvo uporabo potrditi, da je seznanjen s Splošnimi pogoji storitve in da se z njimi strinja.

V primeru, da se uporabnik s Splošnimi pogoji storitve ne strinja in tega ne potrdi z eno izmed možnih oblik, pri storitvah, ki so predmet Splošnimi pogoji storitve, ne more sodelovati.

Pri zahtevah po storitvi preko SMS sporočil uporabnik potrdi strinjanje s Splošnimi pogoji storitve preko SMS sporočila za besedo "DA".

Opis uporabe

Uporabnik pošlje ključno besedo KARIN in vprašanje (med ključno besedo in vprašanjem naj bo presledek) na številko 3040 in po potrditvi splošnih pogojev uporabe storitve in potrditvi plačila na številko 30409999 (velja samo za Simobil), se aktivira sms dialog s svetovalcem, ki bo na vprašanje odgovoril v najkrajšem možnem času. V nadaljevanju lahko sporočila na 3040 pošilja brez ključne besede, dokler dialoga ne prekine s KARIN STOP ali če je 15 minut neaktiven (ne pošlje nobenega sporočila). Pri naslednji uporabi storitve, se sms dialog aktivira s prvim poslanim sms sporočilom s ključno besedo KARIN na začetku sporočila, brez vnovičnega potrjevanja splošnih pogojev.

Plačilo

Plačilo storitev Storitve KARIN je plačljiva. Uporabnik je dolžan plačati te storitve, v skladu s cenikom ponudnika storitve na način kot ga določa operater. Cena storitve je 5,00 € z DDV za vsak prejeti sms s strani sistema Filipid. Izvzeta so sistemska sporočila.

Splošni pogoji in navodila za uporabnike storitev

V veljavi od 01.03.2019 

 
 
 

Prijava na e-novice

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obveščali vas bomo o posebnih dogodkih, novih izdelkih in posebnih akcijah za naše člane.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.