Košarica

 

0

 
 

 

 
 
 

Splošni pogoji uporabe spletne trgovine

1. Informacije o ponudniku in komunikacija z njim

Ponudnik in njegov sedež: Influenca, Karin Ježovita s.p.

E-naslov in tel. št. za klice (uporabniki naj pošljejo e-sporočilo ali kličejo za kakršnekoli ugovore, pripombe, vprašanja ali izjave).
Kontakt za Numerologinjo Karin:

Matična številka: 3801578000
Identifikacijska številka za DDV: 15509419
Vpisan v: pod zaporedno številko dokumenta 316-07-04291-2010/4, 7.9.2010 v poslovni register Slovenije,
Bančni račun: SI56 1010 0004 8624 446 BANKA KOPER d.d.

Vsebina spletne strani KARIN.si, je last INFLUENCA S.P., Tržaška cesta 2, 1000 Ljubljana. Z uporabo spletnih strani Karin.si uporabniki sprejemajo objavljene splošne pogoje poslovanja. Influenca s.p. in uporabniki s splošnimi pogoji urejajo tudi medsebojne obveznosti pri nakupih v spletni trgovini Karin.si Splošni pogoji so sestavljeni v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Influenca s.p., si pridržuje pravico do spremembe splošnih pogojev na spletnih straneh Karin.si kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Vse spremembe splošnih pogojev so za uporabnike zavezujoče.


2. OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Influenca s.p. ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice pri uporabi spletnih strani Karin.si in vanje vključenih vsebin. Influenca s.p. si pridržuje pravico kadarkoli spreminjati vsebino spletnih strani brez predhodnega obvestila in ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice teh sprememb. Influenca s.p. si prizadeva predstaviti kar najbolj točne in ažurne informacije, toda morebitnih napak na straneh Karin.si glede cen, dobavnih rokov, opisov izdelkov idr. ne izključuje in zanje ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti. Kupec blaga, kupljenega v spletni trgovini Karin.si ima pravico do vračila ali reklamacije (glej točko 1.6.). Fotografije artiklov so simbolične in morda ne predstavljajo dejanskega stanja (barve, materiali idr.)


3. OMEJENA PRAVICA UPORABE

Obiskovalci lahko vsebine spletnih strani Karin.si uporabljajo izključno v osebne in nekomercialne namene. Vsebine so avtorsko zaščitene. Kakršnakoli druga uporaba, kopiranje, objava in distribucija spletnih vsebin ali njihovih posameznih delov je brez dovoljenja Influenca s.p. prepovedana.


4. ZAŠČITA ZASEBNOSTI

Podatki, ki jih uporabnik posreduje preko obrazcev na straneh Karin.si ali kako drugače (preko e-maila, telefona idr.), so zaupni in se obravnavajo v skladu z veljavno slovensko zakonodajo. Osebne podatke bo Influenca s.p. varovala ter preprečevala njihovo zlorabo. Osebni podatki bodo uporabljeni le za namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.


5. POSTOPEK NAROČILA OZ. NAKUPA

Na spletni strani Karin.si je možen nakup izdelkov, predstavljenih v spletni trgovini Karin.si. Te izdelke lahko kupec iz Evropske unije posreduje tudi tretji osebi znotraj Evropske unije.

Naročilo v spletni trgovini Karin.si je oddano, ko uporabnik izpolni spletni obrazec za nakup. To elektronsko obvestilo ni potrdilo, da je izdelek na zalogi ali da se je pričela vršiti odprema. V primeru, da naročenega izdelka ni na zalogi ali da naročila ni mogoče izvesti zaradi drugih razlogov, bo uporabnik obveščen po elektronski pošti. Influenca s.p. bo potrjena naročila na Karin.si obravnavala kot nepreklicna.

Influenca s.p. lahko naročilo zavrne, če sumi, da je prišlo do zlorabe spletnih strani Karin.si.Z izvedbo naročila kupec potrjuje, da je bil seznanjen s splošnimi pogoji in da je bil nanje izrecno opozorjen.

Pogodba o nakupu je shranjena v Influenca s.p. kupec lahko do nje v vsakem trenutku dostopa tudi preko svojega računa v spletni trgovini.


6. VRAČILO BLAGA IN REKLAMACIJE

Kupec ima pravico, da v 15 dneh po prejemu blaga Influenca s.p. pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na naslov Karin.si. Kupec odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Kupec ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko prvega odstavka 43.b člena ZVPot. Vračilu je potrebno obvezno priložiti tudi kopijo originalnega računa. Kupec mora blago vrniti podjetju nemudoma oz. najkasneje v 14 dneh po pisnem sporočilu na naslov: Influenca s.p. Prijateljeva 18, Ljubljana – s pripisom Spletna prodaja. Stroške vračila blaga krije kupec. Influenca s.p. vrne celotno kupnino vrnjenega blaga (vsa prejeta plačila) nemudoma oziroma najkasneje v 14 dneh po prejemu obvestila o odstopu od pogodbe. Podjetje bo vrnilo prejeto plačilo kupcu z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil kupec, razen če kupec izrecno zahteva uporabo drugega plačilnega sredstva in če kupec zaradi tega ne nosi nobenih stroškov. Kupec ne more zahtevati povračila dodatnih stroškov, ki nastanejo če se izrecno odloči za drugo vrsto pošiljke kakor je cenovno najugodnejša standardna pošiljka, ki jo ponuja podjetje. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler kupec ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago. Če je kupec blago že prejel in odstopi od pogodbe, ga vrne ali izroči podjetju ali osebi, ki jo podjetje pooblasti za prevzem blaga, nemudoma oziroma najpozneje v 14 dneh po obvestilu iz prvega odstavka 43.č člena tega zakona, razen če podjetje ponudi, da samo prevzame vrnjeno blago. Šteje se, da kupec pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo. Kupec v zvezi z odstopom od pogodbe krije samo stroške vračila blaga, razen če te stroške krije podjetje ali če podjetje predhodno ne seznani potrošnika, da ga bremeni ta strošek. Kupec z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe ne prevzema nobenih obveznosti.


7. CENE

Vse cene so v evrih (EUR) in so vezane na državo. Za kupce iz držav Evropske unije cene vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Za kupce iz držav, ki niso članice Evropske unije, se davek na dodano vrednost (DDV) ne obračuna, so pa ti kupci dolžni poravnati vse stroške, povezane z uvoznim carinjenjem blaga, vključno z vsemi uvoznimi dajatvami, skladno z veljavno zakonodajo države uvoza, o čemer so izrecno opozorjeni pri nakupu.Pri nakupu veljajo cene in popusti v trenutku oddaje naročila.Cene veljajo do objave novega cenika v spletni trgovini Karin.si.

NAČINI PLAČILA V SPLETNI TRGOVINI WWW.KARIN.SI

Za kupce v Sloveniji so možni načina plačila:

a) plačilo po povzetju – Kupnino plača kupec poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga.

b) plačilo s kreditnimi karticami preko plačilnega sistema Paypal.

c) plačilo z nakazilom na poslovni račun Influenca s.p.


8. PAKIRANJE IN DOSTAVA

Dostava se vrši preko DHL, Pošte Slovenije


9. DOBAVNI ROK

Rok dobave blaga je 4-14 delovnih dni.


OPOZORILO!

Vse oblike svetovanja, vključno z numerološkimi napovedmi in rituali, ki so objavljena v tej reviji, le dopolnjujejo tradicionalne oblike terapevtskih pristopov, svetovanja oziroma zdravljenja in jih nikakor ne morejo nadomestiti!

 
 
 

Prijava na e-novice

Zaupajte nam vaš elektronski naslov in obveščali vas bomo o posebnih dogodkih, novih izdelkih in posebnih akcijah za naše člane.

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.